Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2292040430 - 6948891561

Πρόσκληση στις 20 Αυγούστου ημέρα Σάββατο 7 μ.μ θα γίνει εσπερινός με άρτους για να εορτάζουμε την σύναξη του Αγίου μας θα ακολουθήσει κέρασμα. Στις 21 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στις 7 : 30 π.μ θα τελεστεί θεία λειτουργία και αρτοκλασία και θα μοιραστούν εικόνες αντίγραφο από την θαυματουργή του εικόνα δωρεάν για ευλογία σε όλο τον κόσμο. Τηλ 6948891561

 

 Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεάδελφου. Εορτάζεται η μνήμη του στις 19 Ιουνίου και στις 21 Αυγούστου η σύναξή του. Ο ιερός ναός του βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο Λαυρίου Αττικής απέναντι από τη στάση φυτώριο κοκοφοίνικας. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το εκθετήριό μας το βιβλίο του Αγίου "ο Άγιος για τα δύσκολα" με αφήγηση, θαύματα, προσευχές και παράκληση, εικόνες, μπρελόκ και μενταγιόν τα οποία στέλνονται ταχυδρομικώς μαζί με την προσευχή και το θαυματουργό λαδάκι του σε όποιον το έχει ανάγκη (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2292040430 - 6948891561).

 

Το εκθετήριό μας:

 

Το βιβλίο της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου: "Ο Άγιος για τα δύσκολα".

 

Για όποιον επισκεφθεί το προσκύνημα στον ιερό χώρο που υπάρχουν δύο εκκλησίες του Αγίου θα λάβει την ευλογία από την μικρή εκκλησία που είναι στο κεραμιδί χρώμα και είναι προσκύνημα του Αγίου εδώ και δέκα χρόνια, λειτουργείται, εορτάζεται και έχουν γίνει μεγάλα θαύματα. Επίσης υπάρχει υπέροχη αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεάδελφου και σε αυτό το χώρο που έχει παρουσία ο Άγιος χτίστηκε ο μπλε με λευκό ναός που είναι από τα θεμέλια ο πρώτος ναός του Αγίου μας στην Ελλάδα σε αυτές τις διαστάσεις σε δικό του οικόπεδο εκτός σπιτιού και θα δοθεί στη διάθεση της Μητρόπολης. Είναι ο πρώτος περικαλλής ναός του. Θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος στο χώρο που διάλεξε ο Άγιος και που θαυματουργεί. Σε μεγάλη εξέλιξη βρίσκεται η αγιογράφησή του με αυγοτέμπερα από εκλεκτούς αγιογράφους.

 

Φωτογραφικό υλικό από τη γιορτή του Αγίου.

     Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, η Ορθοδοξία, σ’ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.

     Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η.

     Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας.

     Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ’ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα – (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) – και να μπορώ να υμνώ τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

     Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ’ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.

     Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ’ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.

     Είθε το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ. Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.

     Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

     Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας.

     Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.

     Άγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ. Σ’ όλο τον κόσμο και σ’ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.

     Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου, ελθέτω η Βασιλεία Σου, γενηθήτω το θέλημά Σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον, και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. ΑΜΗΝ.

     Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ.

Ο Άγιος Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος ουχ ο Ισκαριώτης δεν ήταν απλά Άγιος, ήταν Θεάδελφος. Είναι ο ενδέκατος όπως κοιτάμε το μυστικό δείπνο από αριστερά, δηλαδή ο προτελευταίος, και ενώ στο εξωτερικό υπάρχουν νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα και εκκλησίες που προστατεύονται από την Unesco και λέγονται Sir Judas Thaddaios, στην Ελλάδα μας φανερώνεται τα τελευταία χρόνια με το να θαυματουργεί, να θεραπεύει και να κάνει τα αδύνατα δυνατά γι' αυτό και θεωρείται ο Άγιος των δύσκολων και των χαμένων σκοπών. Ο Άγιος δεν φανερώνεται τυχαία μετά από 2000 χρόνια. Φανερώνεται γιατί θα συμβούν δύσκολα γεγονότα γι' αυτό και ο κόσμος μας ευχαριστεί για το βιβλίο του, "ο Άγιος για τα δύσκολα", και χαιρόμαστε που βρίσκει βοήθεια ο κόσμος και μας δηλώνουν ότι το κάνουν φυλαχτό. Στόχος μας είναι να βγει και σε άλλες γλώσσες και το προσκύνημά του στην Ελλάδα στα Μεσόγεια να φτάσει σε όλα τα μέρη της γης.

 

Για όποιον επισκεφθεί το προσκύνημα στον ιερό χώρο που υπάρχουν δύο εκκλησίες του Αγίου θα λάβει την ευλογία από την μικρή εκκλησία που είναι στο κεραμιδί χρώμα και είναι προσκύνημα του Αγίου εδώ και δέκα χρόνια, λειτουργείται, εορτάζεται και έχουν γίνει μεγάλα θαύματα. Επίσης υπάρχει υπέροχη αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Θεάδελφου και σε αυτό το χώρο που έχει παρουσία ο Άγιος χτίστηκε ο μπλε με λευκό ναός που είναι από τα θεμέλια ο πρώτος ναός του Αγίου μας στην Ελλάδα σε αυτές τις διαστάσεις σε δικό του οικόπεδο εκτός σπιτιού και θα δοθεί στη διάθεση της Μητρόπολης. Είναι ο πρώτος περικαλλής ναός του. Θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος στο χώρο που διάλεξε ο Άγιος και που θαυματουργεί. Σε μεγάλη εξέλιξη βρίσκεται η αγιογράφησή του με αυγοτέμπερα από εκλεκτούς αγιογράφους.